A nap legfontosabb anyagai

2024.04.19. 21:55

Ekkora géppel még nem igazán repülhettünk Debrecenből

Örömteli eseményekből nem volt hiány, azonban egy szomorú hír mégis beárnyékolta a napot. Összefoglaló a pénteki nap helyi híreiből.

Haon.hu

A Lufthansa már nem csak kis gépekkel repül Debrecen és München között

Forrás: Napló-archív

A cívisváros és a bajor főváros között már nagyobb kapacitású gépek közlekednek. A Debreceni Nemzetközi Repülőtér fejlesztéseinek köszönhetően sokkal könnyebben és gyorsabban juthatnak el németországi képzéseikre a BMW debreceni mérnökei.

Hamarosan végső búcsút vesznek Csire Zsuzsitól, a temetés időpontját Zsuzsi édesanyja közölte.

Az alternatív hajtások kínálta lehetőségek és az automatizáció is a fő témák között szerepelt a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége fórumán. Pénteken Debrecenben találkoztak a helyi járműipari vállalkozások képviselői.

Debrecen-Halápon befejezték a Seregély utca építésének első ütemét, a Fecske utcától a Csíz utcáig terjedő szakaszt április 19-én, pénteken adták át. Mint a helyszínen elhangzott, a kivitelezést március 21-én az előkészítési munkálatokkal kezdték meg.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a KAVOSZ Zrt. közös rendezvényén vett részt a napokban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter. A Hajdú Online-nak adott interjújában elmondta, milyen hatással van az ország gazdaságára Debrecen fejlődése.

Újabb helyszínnel és programokkal bővült a Mozdulj, Debrecen! Az Ibolya utcai iskolában gerinctorna, jóga és senior örömtorna is lesz.

Ajánljuk még:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában