Helyi bulvár, celeb

2024.05.02. 17:05

Házasság első látásra: ezért lett vége Hilda és Laci kapcsolatának

Véget ért a sikeres párkapcsolati reality, és arra kíváncsiak sokan, hogyan folytatódott a párok élete. A Házasság első látásra szereplői, Hilda és Laci szakítottak: de vajon miért?

Nagy Emese

A Házasság első látásra műsorból Hilda megosztotta az igazat a Lacival való kapcsolatáról

Forrás: TV2

Befejeződött a TV2 párkapcsolati reality-je, a Házasság első látásra című műsor, amiben egyedülálló nők és férfiak keresték az igaz szerelmet, és úgy mondtak igent egymásnak az oltár előtt, hogy előtte még soha nem találkoztak egymással. Hilda, a debreceni kötődésű fiatal nőről már többször írtunk a Haonon. Korábban megosztotta velünk, milyen számára a tökéletes férfi, de úgy hozta az élet, nem Lacit szánta neki a sors. Igaz, a műsorban összeházasodtak és úgy tűnt, talán együtt is maradnak, de a párkapcsolati reality utolsó adásában úgy döntöttek, nem maradnak házasok, de szeretnének tovább ismerkedni. Azóta sokakat érdekelt, miként élik jelenleg a mindennapjaikat, és a Tények Pluszban a napokban elmondták, hogyan végződött a kapcsolatuk. Hilda és Laci szakítottak, ami meglepte a rajongókat, ugyanis a műsorban azt láthattuk, igencsak egymásra hangolódtak.

A Házasság első látásra műsorból Hilda és Laci szakítottak
Haon kapcsolat
A Házasság első látásra műsorból Hilda és Laci szakítottak
Forrás: TV2

Házasság első látásra: Hilda és Laci szakítottak – de miért?

A minap telefonon értük utol Hildát, aki elmondta a Haonnak, a való életben is megpróbálták együtt. – Lacival emberileg nagyon megszerettük egymást, de szerelem nem tudott kialakulni, csak egy nagyon erős barátság – hangsúlyozta, amikor arról kérdeztük, miért szakítottak.

Hilda rámutatott, egy életre szóló élménnyel ajándékozták meg egymást, amit soha nem fognak elfelejteni. – Jól tudjuk mindketten, bármikor számíthatunk a másikra, még ha a távolból is, de jelen maradunk egymást életében – fogalmazott. Kifejtette, megpróbálták a kamerákon kívüli ismerkedést, viszont a hétköznapokat nagyon nehezen tudták összehangolni, így szinte csak hétvégente találkoztak.

Egyikünk sem hétvégi párkapcsolatra vágyik, továbbá az, hogy keveset tudtunk személyesen találkozni, azt hozta magával, hogy nem erősödtek egymás iránt az érzéseink. Ezért úgy döntöttünk, jobb, ha befejezzük, és elköszönünk egymástól

– jegyezte meg a Házasság első látásra közkedvelt szereplője.

Tehát, Hilda és Laci szakításának egyik nyomós oka a távolság, viszont a debreceni kötődésű nő nyomatékosította, emberként továbbra is nagyon kedvelik egymást.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában