Helyi közélet

2015.07.29. 11:16

Tízéves dobzseni volt a Campus egyik sztárja

Debrecen - A Campuson Kovals­kyék előtt, a nagyszínpadon lépett fel a debreceni kisfiú.

Debrecen - A Campuson Kovals­kyék előtt, a nagyszínpadon lépett fel a debreceni kisfiú.

– Jól sikerült a campusos műsor. Nagyon örültem annak, hogy több százan láttak, tapsoltak nekem – jelentette ki magabiztosan Wesser Patrik, az a tízéves debreceni kisfiú, aki négyéves kora óta püföli a dobokat és rendszeresen koncertezik. (A szakemberek szerint nagyon tehetséges.) Elmondta, hogy a Crocodile Rock nevű saját együttesével a fesztivál nulladik napján egy kisebb színpadon háromnegyed órás koncertet is adtak. A csapatban felnőtt muzsikusok játszanak együtt a gyerekkel.

Saját szerzemények

A fia mellett menedzseri feladatokat ellátó Wesser László hozzátette: a nagyszínpados fellépést két hatalmas LED-falon is lehetett követni.

Egy kis ízelítő Patrik munkásságából:

A műsor az Afrika hangjai című számmal kezdődött, melyet Patrik afrikai dobon adott elő egyik tanárával, Tóth Zsolttal közösen.

Sok bejegyzés a naptárban

Aztán két szóló darab következett. Előbb a tavaly őszi lengyelországi turnéra írott művet, végül pedig azt adta elő, amelyet a Campusra a tanárával közösen komponáltak. A fellépés előtt két hétig, naponta öt órában gyakoroltak. Wesser László elmondta: a gyerek az elmúlt öt évben csaknem 200 koncerten lépett fel. Patrik legközelebb augusztus 15-én, Hajdúszoboszlón kétszer lesz látható, hallható majd 16-án a debreceni Mézeskalács Fesztiválon mutatkozik be. 19-én ő és együttese lesznek a főzenekar a Roncsban. Nagy megtiszteltetésnek tartják, hogy augusztus 29-én Bihardiószegen a Tankcsapda előzenekaraként játszhatnak.

HBN–OCs


A Campus Fesztivállal foglalkozó további cikkeinket itt találja.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában