Hirdetés

2024.04.19. 14:32

Magyaros ízek, igazi retró finomságok a Nagytemplom tövében

Szeretnéd egy igazán különleges helyen élvezni a magyaros ízeket, felidézni az igazi retró finomságokat, vagy csak bedobnál egy palacsintát, esetleg elnyalnál egy fagyit? Mindezt megteheted Debrecen egyik legszebb részén, hiszen a PizzAti a belváros szívében, közvetlenül a Nagytemplom szomszédságában hangulatos teraszával, és két szintes, elegáns éttermével várja azokat, akik szeretnének igazán jól lakni.

PR cikk

Helyben sütik az isteni pizzákat

Forrás: Molnár Péter

A PizzAtiban 23 különféle pizza vár rád, így garantáltan megtalálod a kedvencedet. A tésztájuk és az ízviláguk a magyar ízlést követik, csakúgy, mint az elnevezésük. Itt biztosan nem fogsz zavarba jönni attól, hogy fogalmad sincs, hogy kell kiejteni a menüben szereplő neveket, és az internetet sem kell suttyomban nyomogatni az asztal alatt, hogy rákeress a hozzávalókra, mert minden érthető, egyszerű - és pont ettől nagyszerű.

A pizzák mellett a kínálatban szerepel az igazi retró hamburger óriási buciban, mindenféle rántott ételek, de készítenek fenséges tortillákat és gyrosokat is. A desszertet többféle palacsinta és pite közül választhatod ki, amelyek közül kiemelkedik az úgynevezett Pityu Batyuja. Ez az édesség az egyik szakácsukról kapta a nevét és palacsintába töltött túrógombócot takar fahéjas, laktózmentes tejföllel. Mint ez az összetevő is mutatja, az étteremben figyelnek a speciális étkezési igényekre is.

Esküvői vendégvárás, szülinapok? Jöhetnek!

Az étterem elhelyezkedéséből adódóan ideális helyszínt nyújt vendégvárásra azoknak a pároknak, akik a Nagytemplomban kötik össze az életüket. A násznép a napernyők alatt kényelmesen falatozhat, amíg kezdetét veszi a nagy esemény, hidegebb idő esetén pedig rendelkezésre áll a két szintes, gyereksarokkal is berendezett étterem. A fenti galériában húsz fő is elfér kényelmesen, az elkülönített rész tökéletes választás születésnapokra, névnapokra, évfordulókra vagy bármilyen közös ünneplésre is.

Akár egyedül ugrasz be egy hambira, akár egy kellemes baráti beszélgetésre ülsz be vagy egy romantikus randira, a PizzAti egész csapata mindent megtesz azért, hogy teljes kényelemben és elégedettségben részesülj. A szakácsaik szenvedéllyel és odaadással készítik el az ételeket, a pincérek pedig figyelmesen és udvariasan szolgálnak ki, hogy náluk valóban otthonosan érezd magad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában