A nap legfontosabb anyagai

2024.04.17. 21:58

Már csak néhányat kell aludni, majd csobbanhatunk Hajdú-Bihar strandjain

Kiderült, mikor nyitnak a hajdú-bihari strandok, és arra is fény derült, kik lesznek a Fidesz-KDNP debreceni képviselőjelöltjei. Összefoglaló a szerdai nap helyi híreiből.

Haon.hu

Hamarosan már a hajdú-bihari strandokon is csobbanhatunk

Forrás: Napló-archív

  • Bár most még kissé hideg az idő, hamarosan érkezik a meleg, ezzel együtt jól esik majd kilátogatni a strandra is. Hogy ezt mikor tehetjük meg, azt gondosan össze is gyűjtöttük
  • Június 9-én tartják az európai parlamenti és az önkormányzati választásokat, ebből az alkalomból pedig szerdán be is mutatkoztak a Fidesz-KDNP debreceni képviselőjelöltjei a Csokonai Teátrumban.
  • Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel Debrecenben indult útjára a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) és a KAVOSZ Zrt. közös, A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott országos gazdasági rendezvénysorozata.
  • Új együttműködési megállapodásokkal és egy új ösztöndíj hírével nyitották meg az Informatikai Szakmai Napokat a Debreceni Egyetemen. 
  • Nyolcvan kiállító, köztük közép- és nagyvállalatok, valamint állami cégek képviselői várták a hallgatókat április 17-én a Debreceni Egyetem Főépületében az intézmény hagyományos tavaszi állásbörze és karriernapján.
  • Érkezik az éjjel-nappali posta Debrecenbe is, amelynél készpénzfelvételre, csomagküldésre és csekkbefizetésre is lesz lehetőség.
  • Kimondták a végső szót a fiú ügyében, aki halálra vert egy hároméves kislányt. A Debreceni Ítélőtábla figyelembe vette a tettes javítóintézetbeli deviáns magatartását is, amiből szerintük arra lehet következtetni, hogy a fiatal nem bánta meg a történteket.
  • 30 év szolgálat után vonult nyugdíjba a polgári mentőápoló, akit bajtársai szirénaszóval búcsúztattak.

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában