Közlekedés

2024.04.26. 14:50

Debreceni sofőrök, figyelem! Lezárnak egy vasúti átjárót vasárnap

Haon.hu

A korlátozás 8-tól 17 óráig tart majd

Forrás: illusztráció / MW-archív

A V-híd Zrt. kivitelezésében a Debrecen-Füzesabony vasútvonalon a Nagymacsra vezető út (a Kastélykert utca folytatása) vasúti átjárójában április 28-án – vasárnap – 8 és 17 óra között karbantartási munkákat végeznek. A munkálatok ideje alatt műszaki okokból az átjárót teljes szélességben lezárják, közölte a debreceni polgármesteri hivatal.

A terület megközelíthetősége Nagymacs városrész és a 33-as számú főút között a vasútkorszerűsítési munkák keretében kialakított, a BMW-körúthoz csatlakozó stabilizált földúton lesz biztosított. Az érintett 33-as számú buszok Kismacs városrészen az Orgona utca és a Napraforgó utca kereszteződésben kialakított ideiglenes buszmegállóig közlekednek, onnan átszállással kisbusszal lehet Nagymacsra eljutni.

térkép debrecen nagymacs vasúti átjáró
A változások térképen
Forrás: polgármesteri hivatal

Az érintett útszakaszon járókat arra kérik, hogy ne megszokásból, hanem az ideiglenes forgalmi rend jelzéseinek megfelelően közlekedjenek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában