Ingatlanajánló

2024.04.20. 09:00

Ebben az eladó kabai ingatlanban biztosan alkudnánk a bútorokra is!

A Kabán, 28 millió forintért kínált kétszobás ingatlan gyönyörű bútorokkal van jelenleg berendezve. Sajnos a hirdetés arról nem szól, hogy ezek is az új tulajdonos birtokába kerülhetnek-e, de egy kérdést biztosan megérne. A rendezett kertben számtalan termő gyümölcsfát találunk, és még a szomszédok is kedvesek!

Haon.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Megvételre kínálok Hajdú-Bihar vármegyében, Kabán egy két szobás, központhoz közeli családi házat. Az ingatlan beton alapon, tégla falazattal épűlt, fűtése három alternatív módszerrel lehetséges, gáz kazánnal, vegyestüzelésű kazánnal és klímával. Hőleadás radiátorral történik, amely hét éve lett korszerűsítve. Ekkor lett kicserélve a vegyestüzelésű kazán is, ugyanekkor a járólapok cseréje is megtörtént, valamint a konyhában a fali csempét is újra cserélték. A kisebbik szobában laminált parketta kerűlt lerakásra. A hűtő-fűtő klíma két éve lett beszerelve, a bejárati ajtó pedig egy éve lett kicserélve hőszigetelt műanyag ajtóra. A kert ideális méretű, 773nm, melyen gazdagon termő gyümölcsfák találhatók, többek közt szilva, kétféle körte, őszibarack, otelló szöllő, csörgő alma, rózsafa, golgota virág. Szomszédok kedvesek, a környék rendezett, a központ 8-9 perc sétatávolságra van, autóval 1.5 perc. Közelben bölcsőde, óvoda, iskola, idősek otthona, Városháza, boltok, cukrászda, pizzéria, gyógyfürdő.”

Forrás: Ingatlanbazár

További izgalmas otthonokért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!