DVSC

2024.05.09. 18:26

Nem találnád ki, mit rejtett Dzsudzsák Balázs telefonja

A Loki ezúttal arra kérte a játékosait, hogy mutassák meg, mi az utolsó kép a készülékükön. Ezekből több érdekességre is fény derült a DVSC focistáiról.

Molnár Szilárd

Dzsudzsák Balázs, a DVSC csapatkapitánya kedveli a vicces videókat

Forrás: NS-archav

A DVSC a két bajnoki közötti szürke hétköznapok egyhangúságának megtörése érdekében időről időre a közösségi felületeire feltöltött videókkal kedveskedik a Loki és a labdarúgás szerelmeseinek. Ezekből a felvételekből sok mindent megtudhatunk a futballistákról: nemrég Brandon Domingues, egy Picassoval nehezen összetéveszthető rajzát csodálhatta meg Christian Manrique – a spanyol középpályás arckifejezése mindent megér, amikor először látja meg a mesterművet – és az arra kíváncsi drukkerek. Legutóbb a szerződését meghosszabbító Ferenczi János válaszolt a beküldött rajongói kérdésekre, ezúttal pedig a piros-fehérek arra kérték a játékosaikat, mutassák meg, mi az utolsó lementett kép a telefonjukon.

DVSC, videó, TikTok, Dzsudzsák Balázs, Bárány Donát, Loki, Debrecen, labdarúgás
Bárány Donát, a DVSC csatára szeret játszani az angol bajnokság fantasy leaguejával
Forrás: DVSC / TikTok

Meccsfotótól kezdve a cipőkön át az autókig sok mindent mutattak a DVSC játékosai

A klub TikTok oldalára feltöltött DVSC videó alapján legalább négy csoportra oszthatóak a focisták. Az első, akikről saját magukról készült kép legutóbb: ide tartozik Jorgo Pellumbi edzésfotója, Stefan Loncsar utcai csendélete és Brandon Domingues autóban lőtt szelfije. A második a lábbeli-fetisiszták köre: Tuboly Máté egy divatos sneakert mutatott, amit a kinézete alapján valószínűleg magának nézett ki, és ugyanez volt a helyzet a fiatal kapuvédővel, Erdélyi Benedekkel, akit egy magasabb szárú sportcipő bűvölt el. Ha már kapusok: Megyeri Balázsnak egy padelezés (egy szabadban játszott ütősport, amely ötvözi a tenisz és squash legjobb fogásait) közben készült aranyos családi fotót rejtett a készüléke, Engedi Márké viszont egy autót megörökítőt. 
A következő csoport Batai Tamásból és Ferenczi Jánosból áll, ők egy-egy, az újpestiek ellen készült meccsfotót villantottak fel.

A negyedik halmaz a kulináris élvezetek lelkes rajongóit takarja: a fiatal Hornyák Csaba az anyukája által neki készített reggelijéről tárolt a telóján, melyet látva egyből megkordul az ember gyomra.

A másik gasztro-szerelmesünk, Szuhodovszki Soma volt a legrejtélyesebb, mert csak annyit árult el, hogy a kedvenc bisztróját ábrázolja a felvétel. Aztán némi unszolásra elindított egy videót, amiből annyi azért látszott, nem egy útszéli falatozóról van szó.

DVSC, videó, TikTok, Dzsudzsák Balázs, Bárány Donát, Loki, Debrecen, labdarúgás
Dzsudzsák Balázs, a DVSC csapatkapitánya kedveli a vicces videókat
Forrás: DVSC / TikTok

Aki mindig győz

A legvégére maradtak a sehova be nem sorolhatóak. Ennek a társaságnak egyik prominens tagja Bárány Donát, aki a pólója márkájának megfelelően a Premier League fantasy csapatának a hétvégére vonatkozó ideális összeállítását próbálgatta, melyről készített is egy képernyőképet. Kocsis Dominik egy edzés utáni, diadalittas játékosokból álló csapatfotót tárt a nagyvilág elé, közben szerényen megemlítve, hogy ő mindig győz. A csapatkapitány Dzsudzsák Balázs egy videóból kifotózott részletet mutatott mosolyogva a telefonján, mely emlékeztetőül szolgált arra, hogy később átküldje az egész felvételt Dombi Tibornak, mert mint kiderült, vicces videókkal szokták szórakoztatni egymást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában