DVSC

2024.05.04. 14:54

Meglepő dolgot árult el magáról Ferenczi János

Miért privát az Insta-fiókja? Ferenczi János egyebek mellett erre is választ adott.

Molnár Szilárd

Ferenczi János, a DVSC labdarúgója

Forrás: Molnár Péter

A DVSC drukkerei megszokhatták, hogy a klub időről időre színes tartalmú videókkal jelentkezik a különböző social media felületein. Nemrég éppen Brandon Dominguesről derült ki, hogy ha egyszer abbahagyja a futballt, valószínűleg nem festőművészként fogja keresni a kenyerét, most pedig Ferenczi János, a Debreceni VSC balhátvédje válaszolt a Loki Facebook-oldalán (egész pontosan sztoriban) a drukkerek által korábban beküldött kérdésekre. 

Ferenczi János, DVSC, labdarúgás, Loki, Facebook, Debreceni VSC
Ferenczi János, a DVSC labdarúgója a klub Facebook-oldalán válaszolt a kérdésekre
Forrás: DVSC / Facebook

Miért éppen a 11-es Ferenczi János mezszáma?

A válaszokból többek között megtudhatjuk, hogy:

  • Messi és Dzsudzsák Balázs közül melyik klasszist favorizálja
    ... és dobpergés, hát persze, hogy Dzsudzsák Balázst! Ráadásul az is kiderült, Real Madrid szurkolóként egyébként sem volt soha elragadtatva a Barcelona játékosaitól.
  • Ki a legjobb barátja a csapatból, melyik együttesért szorít a Bajnokok Ligájában
    Tekintve, hogy családjaik is összejárnak, a válasz aligha meglepő: Szécsi Márk! A Bajnokok Ligáját illetően pedig, mint korábban is elhangzott, a Real Madrid csapatának szurkol.
  • Ki lehet az utódja a csapatban
    Hornyák Csabiról nagyon jó véleménnyel van, tehetséges és szorgalmas játékosnak tartja. Ha kitartó lesz, el tudja képzelni, hogy ő lesz majd az utódja a Loki balhátvéd posztján.
  • Volt-e külföldi megkeresése
    Ferenczi elmondta, volt korábban egy konkrét ajánlata, de a transzfer végül nem jött össze. Még nem tett le róla, hogy külföldre igazoljon, de aláhúzta, enélkül is teljesnek érzi karrierjét.
  • Arról is lerántotta a leplet, hogy miért éppen a 11-es a mezszáma
    A szurkolókat gyakran foglalkoztatja a mezszámok kérdése is. Elmondta, erre két válasza is van. Az egyik, hogy fiatalként a kedvence a 11-es mezszám volt, de az igazság az, hogy amikor felkerült a felnőtt csapathoz, csak ez a szám volt S-es méretben.
  • Azt is elárulta, kísérti-e még, hogy a 2020-as, paksiak elleni, a kiesésről döntő meccsen kapufáról kifelé pattanó labdája
    Ki ne emlékezne a híres kapufára, a Paks elleni mérkőzésre, amellyel a Loki egy szezon erejéig elköszönt a magyar élvonaltól. Ferenczi elmondta, mai napig szokott róla még mindig álmodni, nagyon fáj neki, többször is visszanézte ezt a szerencsétlen szituációt és még mindig nehezen hiszi el, hogy a felsőlécről kifelé pattant a labda. Nagyon rosszul élte meg a kiesést, de visszajutottak szerencsére és mennek előre, csak ez számít.

 


 

 


 

 


 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában