Kick-box

2024.04.23. 18:25

Kick-box: Sikeres övvizsgát tettek a kabai és nádudvari harcosok!

Több mint 70-en tettek vizsgát. Ezzel Hajdú-Bihar vármegye egyik legnagyobb létszámú kick-box klubjává nőtte ki magát a Rácz Kickboxing Team.

Marján László

A Rácz Kickboxing Team kick-box harcosai az övvizsgán

Forrás: Rácz Kickboxing Team

Megtelt élettel a kabai városi tornacsarnok április 21-én. A Rácz Kickboxing Team Sportegyesület kabai és nádudvari kick-box harcosai övvizsgán szerepeltek. Ezen a hétvégén összesen 71 fő adott számot tudásáról - sikeresen. 22-en színes övekre a sárgától egészen a piros övig vizsgáztak, míg 49-en a kezdő, fehér színű öv kritériumait teljesítették. A vizsgázóknak kezdésnek erőnléti részt kellett teljesíteni: fekvőtámaszok és felülések sokasága volt az elvárás. Ezután bázisgyakorlatokat mutattak be, ütések és rúgások kombinációt. A számonkérést küzdelmek és elméleti kérdések zárták.

Rácz Kickboxing Team, kick-box, Kaba, Nádudvar
A Rácz Kickboxing Team kick-box harcosai az övvizsgán
Forrás: Rácz Kickboxing Team

Az övvizsgát Katona Attila, a Magyar Kick-box Szövetség alelnöke, VI. danos kick-box mester és segítője Papp Sándor (IV. dan) vezette.

A fárasztó megmérettetés végén a sikeres vizsgázók egyenként vehették át a magasabb övfokozat viselésére jogosító okleveleket és érmeket.
A klub versenyzői a IX. Nádudvari Gasztro Kupára készülnek gőzerővel. A szervezők, Rácz Lajos és Rácz Krisztián több mint 300 nevezőt várnak az ország minden részéről Nádudvarra szombaton.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában