Futsal

2024.04.23. 09:55

Súlyos vereség és magabiztos siker a futsalosoktól

A DEAC itthon kapott ki, míg az MVFC nagy győzelmet aratott.

Orosz Krisztofer

Ezúttal a DEAC brazilja sem segíthetett

Forrás: DEAC-archív

A DEAC férfi futsalcsapata hétfő este a Nyíregyházát fogadta a DESOK-ban. Az NB I. felsőházának nyolcadik fordulója előtt egyszerű volt a képlet: ha Tihanyi Csaba legénysége itthon tartja a három pontot, akkor megelőzi a szabolcsiakat, és fellép a negyedik helyre. Egy másik forgatókönyv valósult meg, ugyanis a vendégek nyertek, ezzel stabilizálták a tabellán a negyedik pozíciójukat. A találkozón derekasan küzdött a debreceni együttes, de Maneca, Gregory és Dávid duplájával nyert a szomszéd vármegyei gárda – olvasható a klub honlapján. 

Sima MVFC-siker 

A Berettyóújfalura rangadó várt, hiszen hétfőn este a Veszprémet látták vendégül a piros mezesek. A rangadó fogalma azonban hamar érvényét vesztette, hiszen a 15. percben már 4–0 állt az eredményjelzőn. A folytatásban még kettő gólt szerzett az MVFC, így Nagy Kevin Tamás mesternégyesével és Szabó Péter, valamint Rábl János találataival magabiztosan nyert a hajdúsági együttes. Ezzel a győzelemmel tovább erősítette pozícióját Trencsényi János alakulata a tabellán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában