Aláírták a szerződést

2024.04.17. 13:01

Újabb ingatlant vett a nádudvari önkormányzat

Az adásvétel – csakúgy, mint a gyógyfürdő esetében – megnyitja a lehetőséget, hogy Nádudvar önkormányzata fejlesztési forrásokra pályázzon.

Marján László

Maczik Erika és Csirkés László írta alá a megállapodást

Forrás: Marján László

Még a március végi ülésén fogadta el azt a határozatot Nádudvar képviselő-testülete, mely alapján április 16-án az önkormányzat teljes tulajdonába került a helyi művelődési ház. Az erről szóló adásvételi szerződést kedden írta alá Maczik Erika polgármester, valamint Csirkés László, a Nádudvari Agráripari Szövetkezet igazgatósági tagja. Utóbbi ezután már nem 50 százalékos tulajdonosa a művelődési háznak.

Az ingatlan tulajdonjogának fele 255 millió forintért cserél gazdát, mely összeget két részletben fizet meg az önkormányzat. Az adásvétel – csakúgy, mint pár nappal korábban a Nádudvari Gyógyfürdő esetében – megnyitja a lehetőséget az önkormányzat számára, hogy fejlesztési forrásokra pályázzon a két helyi, a város lakói számára ikonikus intézmény minél magasabb színvonalon való működtetése érdekében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában