Ügyeleti hírek

2024.05.02. 09:10

Tűzesetekhez és közúti balesetekhez is siettek a tűzoltók május 1-jén

Bár sokaknak pihenéssel és kikapcsolódással telt a hétközi szabadnap, sajnos számos szerencsétlenség is történt szerte a vármegyében.

Haon.hu

Tragédiák árnyékolták be a munka ünnepét

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Közúti balesetekhez és tűzesetekhez is siettek a tűzoltók a munka ünnepén – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Szerdára virradó éjszaka két autó ütközött össze Debrecenben, a Külső vásártér és a Miklós utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentőszolgálat pedig négy embert kórházba szállított.

Egy motor és egy autó ütközött össze szerda délután a debreceni Kassai úton. A város hivatásos tűzoltóit is riasztották, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A motoron ketten ültek, a jármű vezetője a helyszínen életét vesztette. Fotóriporterünk exkluzív helyszíni fotókkal jelentkezett a tragédia helyszínéről.

Árokba sodródott egy autó Bocskaikert közelében tegnap. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, az esetről részletesebben is beszámoltunk.

Nádas és száraz avar égett száz négyzetméteren Földesen, a Somogyi Béla utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kézi szerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Menet közben kigyulladt egy jármű kora este Hortobágy közelében. A terepjáró motortere és utastere is égett. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat – tudatta a katasztrófavédelem.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában