Rendőrnap

2024.05.04. 17:23

Kitüntetéseket, előléptetéseket osztottak a hajdú-bihari rendőröknek

Vármegyénkben is tartottak ünnepséget a rendőrnap alkalmából.

Haon.hu

Elismeréseket adtak át a hajdú-bihari rendőrnapon

Forrás: police.hu

Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a rendőrség napja alkalmából Szent György Érdemjelet adományozott dr. Berecz József r. ezredesnek, a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság vezetőjének, tanácsosi címet Bacsa László címzetes r. főtörzszászlósnak, a Létavértesi Határrendészeti Kirendeltség beosztottjának, valamint emléktárgy jutalomban részesítette Szabó Sándor r.alezredest, a Tevékenység-Irányítási Központ, Kapcsolattartási Szolgálati Hely alosztályvezetőjét – olvasható a police.hu-n.

Dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, az Iskolai Bűnmegelőzési Tanácsadó tiszt program sikere érdekében kifejtett tevékenységéért elismerésben részesítette Karácsony Béla r. századost, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság beosztottját. Az elismeréseket a Budapesten megtartott központi ünnepségen adták át.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Vezetője soron kívül előléptette nyugállományú rendőr őrnaggyá Csonka Dezső ny.r.századost, rendőr őrnaggyá Jászberényi Richárd századost és Rácz Ildikó századost. Rendőr századossá Lipták Róbert r.főhadnagyot és Major Zsigmond r. főhadnagyot léptette elő, továbbá elismerésben részesítette Kornya Gábor r. alezredest és Simon Imrénét. 

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője soron kívül előléptette nyolc kollégáját, további 33 személyt pedig elismerésben részesített.

A debreceni önkormányzat a város közbiztonsága érdekében végzett kiemelkedő tevékenységéért elismerésben részesítette Fórián László címzetes r.alezredest, Zolcsák Attila r.őrnagyot és Balogh Tamás r.őrmestert.

A megyei ünnepség vendégei voltak a Nagyváradi Területi Határrendőr Felügyelőség, a Bihor Megyei Rendőr Felügyelőség delegációi, a társszervek és a Hajdú-Bihari Rendőrök Nyugdíjas Egyesületének elnöke is.

A főkapitányságon megtartott rendezvényen jelen volt dr. Sutka Sándor nyugalmazott r. dandártábornok, és dr. Papp Imre nyugalmazott r.ezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság volt vezetői is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában