A nap legfontosabb hírei

2024.05.08. 22:13

Hatalmas kerékpáros baleset okozott riadalmat Hajdúszoboszlónál

Emlékezetesre sikerült a szerdai nap, több érdekes hír is napvilágot látott.

Haon.hu

Nem mindennapi befutóval ért véget a szakasz

Forrás: Napló-archív

Nemzetgazdasági szempontból nem volt egy jó év a tavalyi a háború okozta gazdasági nehézségek, energiaválság, infláció okán. Ennek ellenére mind a munkanélküliség mind az átlagfizetés pozitív irányban történt változás 2023-ban.

Nagy Lajosné Margit néni rengeteg országban járt, úgy véli, az élmények töltik fel az embert energiával. A kilencvenévest születésnapja alkalmából a Haon is felköszöntötte.

A történelemérettségi feladatai nem okoztak nagy meglepetést a végzős diákoknak – tudtuk meg Medve Józseftől, a Szent József Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium történelem szakos középiskolai tanárától.

Május 6-án indult el Bochkor Gábor születésnapi turnéja. A népszerű rádiós és csapata Debrecenben, a Kishegyesi út és az István út sarkán ébresztették hallgatóikat és a lakosokat. Amellett, hogy számtalan ajándékot osztogattak, és nyereményjátékokra invitálták a rajongókat, az esemény üde színfoltját a Tankcsapda együttes adta meg, akik két ízben is felléptek 8 és 10 óra között.

Hogyan szerez egy háromgyerekes angol tanár pilótajogosítványt, és kerül a Debreceni Nemzetközi Repülőtér tornyába? Sós Nóra repüléstájékoztatóval beszélgettünk, mi vezette a Debreceni Egyetem Nyelvvizsga Központjából a felhők fölé.

Sam Welsford diadalmaskodott a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny szerdai nyitányán. A korábbi világbajnok Mark Cavendish hatodikként végzett, a legjobb magyar Rózsa Balázs lett. Sajnos a befutónál az utolsó száz méteren több nagy bukás történt, melybe magyar versenyző is belekerült.

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában