Ügyeleti hírek

2024.05.10. 08:50

20 ember utazott a vonaton, amikor a baleset történt Debrecenben

Csütörtökön is számos balesethez riasztották a katasztrófavédelem munkatársait.

Haon.hu

Újabb információk derültek ki a Debrecenben történt csütörtöki vonatbalesetről

Forrás: Napló-archív

Személyautó és egy személyszállító vonat ütközött össze csütörtök reggel Debrecenben, a Déli soron. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a gépjárművet és átvizsgálták azt. A vonaton húsz ember utazott, őket a tűzoltók egy mentesítő vonatra segítették át. A balesetben senki sem sérült meg – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy tizenkét négyzetméteres melléképületben csaptak fel a lángok Hosszúpályiban, a Petőfi utcában, csütörtök délben. Az épületben berendezési tárgyak égtek. A lángok átterjedtek egy társasház tetőszerkezetére is. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották a tüzet, a Hajdú-Bihar vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. Két embert a mentőszolgálat kórházba szállított, hét lakó pedig ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Két autó ütközött össze Hajdúnánáson, a Wesselényi és Munkások útja kereszteződésében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és az üzemanyag szivárgást megszüntették.

Egyek külterületén csütörtök délután nádas égett tíz négyzetméteren. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat – zárult a katasztrófavédelem közleménye.

  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában