Ügyeleti hírek

2024.04.19. 08:17

Egymást érték a tragédiák csütörtökön Hajdú-Biharban

Haon.hu

Debrecen és Hosszúpályi között történt halálos közúti baleset

Forrás: Napló-archív

Közúti balesetekhez és lehasadt faágakhoz is siettek a tűzoltók csütörtökön Hajdú-Biharban – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Felborult egy személyautó csütörtök reggel Hosszúpályi közelében. A debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet, majd rögzítették azt. Az autó vezetője a helyszínen életét vesztette – tudatta a katasztrófavédelem. 

Az esetről mi is beszámoltunk, fotóriporterünk exkluzív helyszíni fotókkal jelentkezett a tragédia helyszínéről.

Egy személyautó egy kerítésnek hajtott Hajdúnánáson, a Hunyadi utcában, késő este. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket 

Lehasadt fákhoz is siettek a tűzoltók

Debrecenben, a Trombitás utcában egy húsz méteres fa két ága hasadt le, a forgalmat veszélyeztették, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység csáklyával és kézi erővel távolította el az ágakat.

Szintén lehasadt faágakhoz riasztották a tűzoltókat még a Szotyori utcában és a Kassai úton is. Mindkét helyen a város hivatásos tűzoltói intézkedtek, akik gépezetes tolólétrán át távolították el az ágat – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában