Ügyeleti hírek

2024.01.27. 08:35

Ebesnél és Debrecenben is történt baleset pénteken – fotókkal

Haon.hu

Árokba hajtott autó Ebesnél

Forrás: Tóth Imre

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken délelőtt a 35-ös számú úton Debrecenben. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították az egyik járművet – közölte ügyeleti összefoglalójában a vármegyei katasztrófavédelem.

Árokba hajtott egy személygépkocsi tegnap kora délután Ebes közelében, a 4-es számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Biztosíték füstölt egy személygépkocsiban pénteken délután Püspökladányban, a Kossuth utcában. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd a meghibásodott panelt eltávolították az autóból.

Árokba sodródott egy személygépkocsi pénteken este Debrecen közelében, a 47-es számú főúton. Az autónak két utasa volt, egyikük nem tudott kiszállni. A debreceni hivatásos tűzoltók kivontatták az árokból a járművet, ezt követően az utas már ki tudott szállni belőle. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában