Szeretsz parázni? Ezeket a horrorfilmeket mindenképpen nézd meg 2018-ban! (18+)

Szeretsz parázni? Ezeket a horrorfilmeket mindenképpen nézd meg 2018-ban! (18+)
© Forrás: MovieWeb, Mafab, IMDb
Recsegő padló, megmagyarázhatatlan események, démonok és persze Slender Man… ha élvezet a parát és az adrenalint, akkor popcornt a kézbe, és ne hagyd ki idén ezeket a horrorfilmeket!

1. A Babadook (Bemutató: 2018. február 1.)

Igaz, maga a film 2014-es, ám a hazai mozikba most érkezett meg, „kis” fáziskéséssel. Cselekménye egy egyedülálló anya és fia, valamint a házuk előtt talált Mr. Babadook című mesekönyv köré épül, amit annyira nem volt jó ötlet bevinni a négy fal közé.


Forrás: Mozi Mánia

2. Slender Man – Az ismeretlen rém (Bemutató: még nem ismert)

A gyerekekre és tinédzserekre vadászó öltönyös, arctalan, hosszú végtagú figura amolyan urbánus legendaként terjedt el az interneten. Olyannyira, hogy idén egy egész filmet szentelnek neki.


Forrás: InterCom

3. Szellemek háza (Bemutató: 2018. március 15.)

Az állítólag igaz történetet feldolgozó film a híres-hírhedt Whichester-villában játszódik, ami a mai napig létező épület. Az ismétlőfegyver feltalálójának és gyártójának özvegye bővítteti mániákusan a házat, újabb és újabb szobákkal, folyosókkal, sehová sem vezető lépcsőkkel, azon meggyőződésében, hogy a férje által gyártott fegyverek miatt meghalt ember kísértik bosszúra szomjazva.


Forrás: IGN Hungary

4. Hívatlanok 2 – Éjjeli préda (Bemutató: 2018. március 22.)

Aki látta a film első részét, annak nem lesz meglepetés, hogy újra feltűnnek a maszkos emberek, hogy „csak úgy” terrorizáljanak egy családot.


Forrás: New Trailer Buzz

5. Hang nélkül (Bemutató: 2018. május 10.)

Az utópisztikus világban játszódó horror főhősei egy család, akiknek tökéletes csendben kell élniük ahhoz, hogy az életük ne kerüljön veszélybe. Persze, ez nem sikerül a végtelenségig…


Forrás: UIP-Duna Film

6. Truth or Dare (Bemutató: 2018. június 21.)

A „Felelsz vagy mersz” játékra épülő horrorban egy tinikből álló csapatnak kell egy átokkal szembenéznie, ami miatt a játéknak nem épp szívderítő végkimenetele lehet.


Forrás: Zero Media

7. Az apáca (Bemutató: 2018. július 12.)

A Démonok között második részen felbukkanó, ijesztő apáca alakja érdemesnek bizonyult egy spin-off filmre. A történet szerint egy pap próbál meg fényt deríteni tenni egy apáca különös halálának rejtélyére. Érdekesség, hogy a horrort tőlünk nem messze, Romániában forgatták.


Forrás: Trailers And Movieclips

Forrás: IMDb | IMDb | IMDb | IMDb | IMDb | IMDb | IMDb


Összegyűjtöttünk néhány a youtube-on keringő rémtörténetet, amitől garantáltan kellemesen borzongós lesz a Halloween estéd. Végül pedig megfejeltük néhány klasszikussal is. Az utolsó fuvar Éjszakai műszak A kutyás ember Miért nem zuhanyoztam 21 évig? Áramszünet A fekete szemű baba ...

A Warner Bros, hogy promózza a hamarosan mozikba érkező Annabelle 2. - A teremtés című horrorfilmet, olyan 360 fokos videót dobott ki, amin most sorban rémüldözik az internet népe. Kicsit olyan, mint egy videójáték - de ez videó. Egy elhagyatott szobában bújócskázhatsz a babával, akit megszállt egy ...