Sport

2015.01.04. 19:31

Nem tudta legyőzni a rutinos Brassót a DHK

Debrecen - A péntek esti Ferencváros felett aratott 4–3-as sikere után vasárnap ismét hazai pályán meccselt a MOL Ligás újonc DHK, ezúttal a Brassó látogatott Debrecenbe.

Debrecen - A péntek esti Ferencváros felett aratott 4–3-as sikere után vasárnap ismét hazai pályán meccselt a MOL Ligás újonc DHK, ezúttal a Brassó látogatott Debrecenbe. Az első harmad nem hozott gólt, pedig mindkét egylet előtt adódtak lehetőségek. A második játékrész 26. percében emberhátrányban szerzett vezetést Virág Csanád révén a vendégegyüttes. A gól után is kiegyenlített küzdelem folyt, azonban ez az eredményen nem látszott meg. Az utolsó etap egy újabb Brassó-találattal kezdődött, ezzel már 2–0-ra vezettek a vendégek. A folytatásban nyomott a DHK, mely az 56. percben Vaszjunyin Artyomnak hála szépített.

Egyenlíteni azonban már nem tudtak a hajdúságiak, akik bár nem játszottak alárendelt szerepet, a rutinosabb Brassó 2–1-re mégis felülmúlta őket. Legközelebb kedden 18 órától a Dab.Docler otthonában vendégszerepel a Debrecen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!