Helyi közélet

2016.01.29. 07:45

Nem ment be a börtönbe, a rendőrök segítettek neki

Hajdúszovát - A Hajdú-Bihar megyei rendőrök elfogták azt a 32 éves hajdúszováti férfit, aki nem kezdte meg jogerős börtönbüntetésének letöltését.

Hajdúszovát - A Hajdú-Bihar megyei rendőrök elfogták azt a 32 éves hajdúszováti férfit, aki nem kezdte meg jogerős börtönbüntetésének letöltését.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság „Cívis” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2016. január 28-án 12 óra 10 perckor Hajdúszováton járőröztek, mert olyan információ jutott a tudomásukra, hogy ott egy körözött személy tartózkodik. A rendőrök az egyik családi házhoz mentek, ahol igazoltatták az ajtót nyitó 32 éves férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését. L. Dezsőt a rendőrök elfogták és előállították a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 5 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg 1 főt az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt. A rendőrök 8 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában