Helyi közélet

2016.08.18. 09:21

Megnyerő sztorit küldött nekünk

Debrecen - Katonka Barnabásné és férje közös otthonra találásának szép emléke kötődik egy évtizedekkel ezelőtti virágkarneválhoz.

Debrecen - Katonka Barnabásné és férje közös otthonra találásának szép emléke kötődik egy évtizedekkel ezelőtti virágkarneválhoz.

A Főnix Rendezvényszervezővel közös pályázatunkra megírta, miért kellett magába fojtania a nevetést egy virágkocsin, fehér kuvaszkutyája mellett állva. Történetéért szerdán a főtéren vehette át nyereményét Bódor Edittől, a kht. vezetőjétől és kollégánktól, Kovács Zsolttól. A díjnyertes pályaművet néhány másik esettel együtt itt olvashatják.

Fotó: Matey István

HBN


Debrecen - Katonka Barnabásné szellemes, kiválóan megírt virágkarneváli történetét választottuk a legjobbnak azon pályamunkák közül, amelyeket kedves olvasóink küldtek el a júniusban meghirdetett – a Főnix Rendezvényszervezővel közös – pályázatunkra. Így az irodalomkedvelő debreceni hölgynek adjuk át ajándékainkat szerda este a karneváli hét keretében a főtéren, ahol 10 ezer forint értékű éttermi utalványt, karneváli rendezvényekre szóló belépőket és ajándékcsomagot vehet át. Összegyűjtöttük az általunk legjobbnak ítélt karneváli történeteket, jó szórakozást kívánunk, és természetesen nagyon köszönjük kedves pályázóink munkáját!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában