Sport

2016.03.29. 15:36

Csak a győzelem elfogadható

Debrecen - A Loki átlövője, Siska Pálma felépült kézsérüléséből, és egyre izmosabb.

Debrecen - A Loki átlövője, Siska Pálma felépült kézsérüléséből, és egyre izmosabb.

A K&H női kézilabda liga alapszakaszának utolsó fordulójában a DVSC-TVP a Mosonmagyaróvárt fogadja szerdán 18 órától a Hódos Imre sportcsarnokban – a találkozót a haon.hu portálon élőben közvetítjük.

A Loki jelenleg 18 ponttal a 6. a tabellán, míg a mosoniak eddig 5 pontot szereztek, ami az utolsó előtti, 11. helyhez elegendő. A meccs tétje a debreceniek szempontjából annyi, ha nyer a gárda, akkor csak a Fehérvár előzheti meg a piros-fehéreket a 6. helyért vívott harcban.

Küzdelmes lehet

– A legutóbbi fordulóban a Budaörs csapatát győztük le 35–23-ra idegenben. Az első félidő nem úgy alakult, ahogy elterveztük, elég álmosan kezdtünk, így szoros volt az állás a szünetben. A második játékrészre összekaptuk magunkat, s végül tisztes különbséggel diadalmaskodni tudtunk. Nem ez volt a legjobb produkciónk a szezonban, de a lényeg, hogy magabiztos sikert arattunk – kezdte a beszélgetést egy kis visszatekintéssel Siska Pálma, a DVSC átlövője. – Szerdán egy erősebb ellenfél ellen lépünk pályára. A Mosonmagyaróvárral nagyon sokszor szoros mérkőzést vívtunk, mert a riválisunk egy fiatal, hajtós csapat. Az ellenfél utolsó előtti a pontvadászatban, de nem szabad lebecsülnünk őket, mert akkor nehéz pillanatok elé nézhetünk. A közelmúltban volt edzőcsere a Mosonmagyaróvárnál, a korábbi edzőnk, Varga József vette át a csapatuk irányítását. Józsi bácsi biztosan jól felkészíti a sajátjait belőlünk, hiszen remekül ismer bennünket, s a játékosoknak plusz motivációt jelenthet, hogy új trénernek bizonyíthatnak. Mindennek ellenére hazai pályán csakis egyetlen célunk lehet, kiszolgálni a közönségünket, ami természetesen győzelmet jelent.

Százszázalékos

Siska Pálma január végén kézsérülést szenvedett, de most már kijelenthető, az ujjtörése a múlté. – Szép fokozatosan álltam vissza, így nagy kiesés nem ért, most már teljes értékű munkát végzek, ugyanúgy dolgozom, mint a csapattársak. Sokáig mindössze a hétméteresek elvégzésére léptem pályára, de most már százszázalékos állapotban vagyok – fogalmazott a cívisek 24-ese, aki Budaörsön 3 gólt szerzett. A játékos elárulta, a csapatnál végzett felmérések azt mutatják, sok zsír lement a testéről, ami átalakult izommá. – Egyre erősebbnek érzem magam, de van még hova fejlődnöm. Úgy érzem, ez az átalakulás a játékomban is előre lépést eredményezhet – mondta Siska Pálma.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!