Sport

2017.03.19. 17:52

Férfi röplabda NB I - A Pénzügyőr idegenben került előnybe a döntőben

Kaposvár/Budapest - A vendég Pénzügyőr idegenben nyert a címvédő Kaposvár ellen a férfi röplabda NB I döntőjének vasárnapi első mérkőzésén.

Kaposvár/Budapest - A vendég Pénzügyőr idegenben nyert a címvédő Kaposvár ellen a férfi röplabda NB I döntőjének vasárnapi első mérkőzésén.

Eredmény:

FINO Kaposvár SE-Pénzügyőr SE 1-3 (-25, 24, -22, -19)

A párharc állása: 1-0 a Pénzügyőr javára

Az első játszmában végig a története első bajnoki döntőjét játszó Pénzügyőrnél volt az előny, és némi meglepetésre meg is szerezte a vezetést, sőt, a második felvonásban is volt két szettlabdája. A címvédő somogyiak innen fordítottak és egyenlítettek, ám a következő játszmában ismét a kevesebbet hibázó fővárosiak kerültek előnybe.

A Magyar Kupa-ezüstérmes Pénzügyőr a folytatásban is remekül röplabdázott, kiváló nyitásaival alaposan meglepte ellenfelét. A vendégek vezére a tavaly még a kaposváriak csapatkapitányaként aranyérmes Bagics Balázs volt, az ő jó teljesítményének is köszönhetően megérdemelten nyerték meg a fővárosiak az első találkozót.

A finálé az egyik fél harmadik győzelméig tart, a második mérkőzést szerdán rendezik Budapesten.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!