Futsal

2024.05.06. 07:37

Jön a felsőházi rájátszás záró fordulója, nagy a tét az MVFC számára

Kötelező győznie a Berettyóújfalunak a Nyíregyháza ellen, mert akkor van esély még a fináléra, a DEAC-nak a szép lezárás lehet a fő motivációja

Molnár Szilárd

Futsal: az MVFC és a DEAC számára is a szép zárás lehet a fő motiváció

Forrás: Czinege Melinda

Fotó: Czinege Melinda

A tizedik, vagyis utolsó fordulójához érkezett a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszása. Sajnos a jelenleg tabella ötödik DEAC-nak már nincs esélye a bronzmérkőzést jelentő negyedik helyre, mivel legutóbb a vármegyei rangadón 6–1-re kikapott az MVFC Berettyóújfalu együttesétől a DESOK-ban. A debreceniek számára a szép zárás jelentheti a fő motivációt, de nagyon nehéz dolguk lesz, hiszen a bajnoki címvédő Haladás vendégei lesznek.

A pillanatnyilag harmadik helyen álló Berettyónak még maradt egy halovány esélye a bajnoki finálét jelentő második pozícióra, de már nem csak a saját kezében van a sorsa. Trencsényi János tanítványainak kötelező lesz legyőznie a Nyíregyházát a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, de még ez sem elég az üdvösséghez, ahhoz az is kell, hogy a Kecskemét hazai pályán kikapjon a Veszprémtől.
Mindkét vármegyei alakulatunk hétfőn 18.30-tól lép pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában