DVSC

2024.05.10. 09:09

DVSC: Kiderült, kik a szurkolók kedvenc futballistái

A Loki fanatikusait kérdeztük, melyik játékosokat kedvelik a leginkább. A DVSC jelenlegi és korábbi klasszisairól sem feledkeztek meg drukkerek.

Orosz Krisztofer

A DVSC nagyot húzott Ojediran szerződtetésével

Forrás: Napló-archív

Kisebb játékra invitáltuk a DVSC szurkolóit az elmúlt napokban közösségi oldalunkon. A kérdés egyszerű volt, ki a legjobb Loki-játékos? A kommentekből kiderült, amelyekből kiderült, kiket favorizálnak a drukkerek. 

DVSC, Loki, Ojediran, Debrecen
DVSC: Ojediran a szurkolók kedvence
Forrás: Napló-archív

Hamzat Ojediran az egyik kedvenc a DVSC futballistái közül 

Az elmúlt hónapok nagyszerű teljesítménye után nem csoda, hogy a válaszadók legnagyobb százaléka úgy gondolta, Hamzat Ojediran a legjobb játékosa a DVSC-nek. A fiatal nigériai középpályás több gólt is jegyzett a legutóbbi meccseken, és adott egy Mesut Özilt idéző gólpasszt is Bárány Donátnak. A Hamzi becenévre hallgató középpályás esetében nagy kérdés, meddig láthatjuk még piros-fehér szerelésben. A védekező középpályásnál fenn áll a „veszélye” annak, hogy hamarosan valamelyik topligában figyelhetjük majd, hiszen ne feledjük, fiatal és hatalmas potenciál rejlik az „intézőben”. 

A magyar különítmény 

Természetesen voltak olyan Loki-szurkolók, akik az együttes magyar klasszisait emelték ki, azon belül, két saját nevelésű futballistát. A második helyen Bárány Donát volt, akiről talán senkinek sem kell elmondani a labdarúgás szerelmesei közül, hogy a hajdúsági drukkerek kedvence. A bronzérmet Megyeri Balázs „szerezte”. A rutinos játékos egyaránt remek szezont fut piros-fehér mezben. 

A legendákról sem feledkeztek meg követőink, hiszen többen Sándor Tamásra, Dombi Tiborra, Kerekes Zsomborra és Igor Bogdanovicsra „szavaztak”. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában