haon.hu PODCAST

2024.05.08. 16:33

H szektor: Mi vezetett a DVSC Fradi elleni súlyos vereségéhez?

A sportpodcastben az újságírók azt elemezték, hogy a Loki labdarúgóinak mennyi esélyük maradt kiharcolniuk a nemzetközi kupaindulást érő helyek egyikét. Az adás második felében a DVSC Schaeffler kézilabdacsapatáról is szó esett.

Haon.hu

A DVSC játékosai csalódottan ballagtak vissza az öltözőbe

Fotó: Nemzeti Sport

A Haon sport témájú podcastjának a témáját ezúttal is a DVSC szolgáltatta. A H szektor 88. részének első felében Molnár Szilárd és Tóth Huba újságírók debreceni szempontból egy nem túl kellemes témát boncolgattak, ugyanis a Loki múlt vasárnap súlyos, 5–1-es vereséget szenvedett az FTC otthonában. A zsurnaliszták is megdöbbentően nézték, amint a ferencvárosiak megsemmisítik a Vasutast. 

DVSC, Ojediran
A DVSC-ben hiába remekelt az utóbbi fordulókban Hamzat Ojediran, ezúttal egy félidő jutott neki 
Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport

Sokat hibázott a DVSC

Szó esett róla, hogy Szrdjan Blagojevics vezetőedző a félidőben kettős cserére szánta el magát: Hamzat Ojediran helyett Olekszandr Romancsuk érkezett, míg Szuhodovszki Somát Tuboly Máté váltotta. Az adásban elhangzott, hogy ez a döntés fordítva sült el, a második bekapott gól után pedig hiába szerzett egy gyönyörű gólt Vajda Botond, de aztán eldőlt gyorsan eldőlt a három pont sorsa. Mivel a Ferencváros elleni zakó rendkívül csúnya volt, a piros-fehérek fanatikusai néma csöndben utaztak haza, de a Lokinak halvány esélye még így maradt a nemzetközi kupaindulást érő hely kiharcolásáért. 

Azonban a hajdúságiak csak akkor ragadhatnák meg az esélyt az utolsó fordulóig, ha vasárnap a 19.30-tól kezdődő meccsen nyernek a Fehérvár ellen, míg szombaton 15.30-tól a Puskás Akadémia nem szerez három pontot az MTK Budapest otthonában.

A Loki kéziseinél remek a csapategység

Az adás második felében arról esett szó, hogy a DVSC Schaeffler együttese a vártnál magabiztosabban diadalmaskodott a Vác felett. Az újságírók megemlítették, hogy a BL-ben szerzett tapasztalat láthatón sokat jelent a lányoknak, de a sereghajtó Kozármisleny ellen is kötelező a két pont megszerzése.

A H szektor 88. része itt hallgatható meg:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában