Boksz

2024.01.15. 12:48

Szabó Sándor: Remélem, sikeresek leszünk a Bocskain

Orosz Krisztofer

A debreceni szakember bízik a remek teljesítményekbe

Forrás: Napló-archív

Kedden kezdetét veszi a hazai bokszélet legnagyobb eseménye, Bocskai István Ökölvívó Emlékverseny. A minden évben megrendezendő eseményen a hazai öklözők krémje teszi tiszteletét, mellettük pedig számos országból érkeznek a cívisvárosba. Az esemény előtt a DVSC Boxing elnöke, Szabó Sándor a Haonnak nyilatkozott várakozásairól. – Mindenkinek fontos ez a verseny, de talán Bernáth Attilának a leginkább. Az olimpiai kvalifikációs versenyre nagy sansza van, ehhez nyernie kell. 

A többiek is biztosan a lehető legkomolyabban állnak a megmérettetéshez, de az ő esetükben a tapasztalatszerzés az egyik legfontosabb. Tudjuk, hogy nagyon sokan szoktak jönni, de talán most nem lesz magas a létszám. 

Sajnos nagyon közel van a kvalifikációs időszak, többen ilyenkor már nem szeretnének megsérülni vagy a felkészülés más időszakában járnak. Bizakodó vagyok, remélem, sikeresek leszünk – fogalmazott a tréner. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában