Anyák napja

2024.05.04. 08:46

Széles Diána is köszöntötte a Pallagi úti idősotthonban élő édesanyákat és nagymamákat

A debreceni alpolgármester közösségi oldalán azt írta, a szociális otthonokban élő anyák számára az anyák napja talán még nagyobb jelentőséggel bír.

Haon.hu

Széles Diána, Debrecen alpolgármestere is részt vett a Pallagi úti idősotthonban tartott ünnepségen

Forrás: Facebook / Széles Diána

Anyák napi programot szerveztek pénteken a Pallagi úti idősek otthonában, az eseményre Széles Diána is ellátogatott. Debrecen alpolgármestere a Facebook-oldalán azt írta, „a szociális otthonokban élő anyák számára az anyák napja talán még nagyobb jelentőséggel bír, hiszen ők távol élnek a családjuktól, ám ezen a napon nekik is szükségük van gyermekeik ölelésére.”

Hozzátette: a közös ünnep szép gesztus volt, megerősítette az otthonban élők emberi kapcsolatait, valamint a közösségi törődést.

Széles Diána emellett a posztban maga is köszöntötte az édesanyákat és a nagymamákat. „Nehéz kifejeznünk hálánkat az életünkért és azért a szeretetért, mellyel édesanyánk ódaadóan és bölcsen formálta a világunkat. Ünnepeljük hát őket, akik életet adtak, neveltek, óvtak, féltettek, irányítottak, biztattak, velünk küzdöttek és rengeteg áldozatot vállaltak értünk” – írta többek között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában