Közlekedés

2024.05.10. 13:48

„Ilyet évek óta nem láttam Debrecenben” – ennyire jó fej volt egy jaguaros a DAB székháznál

Olyat tett a lámpánál, amilyet azért nem látunk mindennap.

Haon.hu

Az eset a Bolyai utca és a Thomas Mann utca kereszteződésében történt

Forrás: Google Street View

Sokszor egymást érik a vadabbnál vadabb közlekedési helyzetekről szóló posztok a debreceni Facebook-csoportokban, a rossz sávváltásokról, bunkó parkolásokról és meg nem adott elsőbbségekről szóló sztorikra pedig a kommentelők is harapnak, általában egymás után, a lehető legváltozatosabban küldik el a vétkes sofőrt melegebb éghajlatra. Éppen ezért nagyon felemelő olvasni azokat a szituációkat, amikor valaki extrém jó fej az autóstársával szemben. Mint ahogy az most, péntek délelőtt történt a Bolyai utca-Thomas Mann utcai jelzőlámpánál.

Az esetről a Debrecenben Hallottam nevű csoportban jelent meg rövid bejegyzés. A sofőr arról írt, hogy a lámpánál állt, amikor a készülék zöldet mutatott a jobbra haladóknak, viszont éppen akkor egy másik kocsi is volt előtte a csomópontban. Ekkor váratlan dolog történt: a vélhetően egyenes zöldre váró ezüst Jaguar sofőrje kiállt a sorból, és elengedte a mögötte álló járművet. A hátsó autó vezetője az alábbiakat üzente neki:

iszonyat nagy respekt, ilyet évek óta nem láttam ebben a városban, hogy valaki tényleg figyeljen a környezetére, közlekedésre és még figyelmes is legyen.

Posztját – amelyre néhány óra alatt száznál is több lájk érkezett – azzal zárta, hogy „több ilyen ember kellene.”

A kommentelők aztán megtalálták a segítőkész sofőrt is, aki röviden, tömören mindössze annyit reagált autóstársának, hogy „pacsi”.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában