A nap legfontosabb hírei

2024.05.02. 21:59

Bolondballagástól volt hangos Debrecenben, Michelin-csillagtól ragyog majd a Nagyerdő

Örömteli hírekről, újabb fejlesztésekről és lakossági fórumról is beszámoltunk: a csütörtöki nap legfontosabb hírei egy helyen.

Haon.hu

Bolondballagás varázsolt jókedvet Debrecen utcáira

Forrás: Molnár Péter

  • Berettyóújfalu fürdőkomplexuma igen népszerű, külföldi vendégek is gyakran látogatják. A város vezetőségének célja, hogy a létesítmény folyamatosan bővüljön, ezen apropó miatt nyitották meg a Bihar Termálliget Kempinget.
  • Búcsúztak a Kodály 2024-es végzősei. A zenés bolondballagás a Vár utcáról indult csütörtök délelőtt.
  • Tavasszal sokunkban felmerül a kérdés, hogy mit vásároljunk egy végzős diáknak. Ezért ballagásiajándék-témában kikértük a debreceniek véleményét.
  • Felragyog a Michelin-csillag is a Nagyerdőn. Immáron nyolcadjára is megszervezik a Debrecziner Gourmet Fesztivált a Békás-tó partján, ahol 34 kiállítóval találkozhatnak az érdeklődők.
  • Szén-monoxid szivárgott egy nagyhegyesi házban, egy gyermeket kórházba szállítottak a mentők.
  • Objektív szakértői vizsgálat mutatta ki, hogy jelentős a tedeji szennyezés. A városrészről szóló környezeti hatástanulmány megállapításait ismertette a városvezető a csütörtöki lakossági fórumon. Az eseményre megtelt a tedeji Draviczky Imre közösségi ház.
  • Magyar Péter tüntetést szervez Debrecenbe május első vasárnapjára. Ennek kapcsán Kósa Lajos videóban üzent a cívisvárosiaknak.
  • Jogerősen is tíz, illetve hét és fél év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte május 2-án a Debreceni Ítélőtábla bírósága azon szerb testvérpár tagjait, akik 2022 januárjában megpróbáltak kirabolni egy ékszerboltot Debrecen belvárosában, a tulajdonosát bántalmazták, majd egy sárga Fiat Seicento típusú autóval menekültek el a helyszínről.

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában