Lehetetlen parkolás

2024.03.27. 17:45

Szorult helyzet Debrecenben: mész a kocsidhoz, és ez fogad…

Nem lettünk volna a peugeot-s helyében…

Haon.hu

Úgy körbevette a zöld Peugeot-t a többi autó Debrecenben, mintha meg akarnák verni

Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

Kellemetlen meglepetés várt egy autóst, miután otthagyta a kocsiját egy debreceni parkolóban, a történtekről a Debrecenben Hallottam nevű Facebook-csoportban számolt be a sofőr. Egyszer csak azt vette észre, hogy úgy körbeállták a zöld Peugeot-ját a várakozóhelyen, hogy semerre sem tudott volna mozdulni vele. 

Na vajon mit gondoltak? Hihetetlen, hogy ennyire nem figyelünk a másikra…

– írta a sofőr, aki több képet is csatolt a posztjához a szorult helyzetről. Az nem derül ki a bejegyzésből, hogy végül melyik autó zárta le hermetikusan a területet, de a kocsik elrendezése alapján tippre a fehér Skoda vezetője lehetett a hunyó. A posztoló azt még hozzátette, hogy a skodás később elhajtott a parkolóból, „mint aki jól végezte dolgát”.

Az eset természetesen a kommentelőket is megmozgatta. A hozzászólók között volt, aki hasonló esetet idézett fel, de olyan is, aki szerint ez a jelenség egyre gyakoribb Debrecenben. Sőt, volt, aki tippet is adott.

Szepen kitolod a mogotted levot a francba es mesz dolgodra 😃 Ha meg karog az mar egyeni szocproblema😃

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában