Új járat

2023.06.10. 21:25

Mostantól heti két járat indul Debrecenből a kedvelt üdülővárosba – fotókkal, videóval

Az utasigényeknek megfelelően fejleszti szolgáltatásait a debreceni repülőtér.

Az első járat szombaton indult

Forrás: Czinege Melinda

Budapest után egy hónappal immár Debrecenből is elérhető közvetlen repülőjárattal a törökországi Antalya. A Wizz Air légitársaság heti két járatot indít a cívisvárosból. Az első repülőgép június 10-én este szállt fel.

Összesen 167 fő van a fedélzeten, ami azt jelenti, hogy 90 százalék feletti a gép töltöttsége. Bízunk benne, hogy a későbbiekben is kitart majd ez a lelkesedés

– mondta kérdésünkre Király Tamás, a Debrecen Nemzetközi Repülőteret üzemeltető gazdasági társaság ügyvezetője. 

Debrecen, repülőtér
Király Tamás ügyvezető
Forrás: Czinege Melinda

Hozzátette, kiemelt szempont számukra, hogy az utasigényeknek megfelelően fejlesszék a kínálatot. Ez a törekvés a nyári időszakban még fontosabb, amikor a turizmus nagy jelentőséggel bír. E cél érdekében jelent meg új szolgáltatásként a keddi és szombati napokon induló Wizz Air-járat a kedvelt törökországi üdülővárosba. 

 

Nagy öröm számunkra, hogy ezzel az új úticéllal bővül a légitársaság Debrecenből elérhető kínálata, s bízunk benne, hogy együttműködésünk során további fejlesztésekkel, új járatokkal szolgálhatunk utasaink számára

– fűzte hozzá. 

BS 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában