Helyi bulvár, celeb

2024.05.05. 14:18

Így reagált Megyeri Csilla, amikor megtudta, hogy ő vezeti a Való Világot

Azt mondta, most érett meg a műsorvezetés feladatára, ő maga viszont már nem jelentkezne beköltözős realitybe.

Haon.hu

Megyeri Csilla vezeti a Való Világ legújabb kiadását

Forrás: MW-archív

„Amikor a főszerkesztő felhívott, és közölte a hírt, egy hatalmasat sikítottam, akkora öröm szakadt ki belőlem. Nagyon vágytam egy ilyen kaliberű lehetőségre” – mondta a Story.hu-nak Megyeri Csilla arról, mit érzett, amikor felkérték a Való Világ 12. évadának vezetésére. A hajdú-bihari kötődésű influenszer Puskás Péterrel együtt vezeti majd a valóságshow legújabb kiadását, amely május 5-én veszi kezdetét.

A magazin kiemelte, Megyeri hét év után tér vissza az eredeti szakmájához, azaz a műsorvezetéshez. Szerinte ez nem véletlen, azt mondta, hisz a számmisztikában, és hétévente valóban „hidegrázós” változások történnek az ember életében. – Megújulnak a sejtjeink, változik a személyiségünk, és valahogy újfajta kihívások találnak meg minket. Emellett későn érő típus vagyok, fel kellett nőnöm egy ilyen feladathoz. Most értem meg rá – tette hozzá a tévés, aki felnőtt fejjel egyébként már nem venne részt hasonló beköltözős műsorban.

Ez a műsor pont olyan, mint én: vidám, vad, szertelen, kicsit őrült. De ennyi idősen már nem jelentkeznék a játékba, az idegenrendszerem már nem alkalmas arra, hogy sok vadidegen emberrel éljek egy fedél alatt. Már nem vagyok egy jól alkalmazkodó típus

– árulta el Megyeri Csilla.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában