Bulvár-celeb

2024.05.06. 23:00

Férjét gyászolja a magyar énekesnő

Meghalt Soponyai Géza, a balatoni vitorlázás meghatározó alakja, Tunyogi Bernadett énekesnő férje.

Illusztráció: Shutterstock

Soponyai Géza a balatoni vitorlázás meghatározó alakja volt, sportpályafutását 12 éves korában a Csepel SC evezős szakosztályában kezdte, az első igazi nagy sikere a balatoni 50-es cirkáló nagy versenyosztállyá fejlesztése volt, amely jelenleg a legaktívabb versenyosztály a Balatonon.

Soponyai Géza a 2000-ben rendezett Kékszalag futamán az óriási viharban, 5 embert mentett ki csapatával félbehagyva a versenyzést, amiért fair play díjat kapott.

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Soponyai Géza – vagy ahogy a vitorlázás szerelmesei hívták, Sopi – ma hajnalban örökre elvitorlázott..." – tájékoztatta a család a nyilvánosságot.

Soponyai Géza Tunyogi Bernadett színésznő-énekesnő férje volt. 2018 szeptemberében házasodtak össze, egy nőknek rendezett vitorlásversenyen ismerték meg egymást.

2024. május 11-én Balatonfüreden, a Vitorlabontó Ünnepség és Évadnyitó Vitorlásversenyen tisztelői megemlékeznek Soponyai Gézáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában