Harminc percnyi hallgatással tiltakoznak a Loki szurkolói

Akt.:
Harminc percnyi hallgatással tiltakoznak a Loki szurkolói
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Kézilabdaünnepre készülnek szerdán Debrecenben: a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC csapatát látja vendégül a DVSC-TVP 18 órától a Főnix Csarnokban.

A női bajnoki meccsen a kiváló hangulat előre garantálható, ám a hajdúsági ultrák – tiltakozva a szövetség közelmúltban meghozott, a Lokit sújtó súlyos büntetése miatt – egy félidőnyi némasági fogadalmat tettek.

A szurkolók a következő közleményt adták ki Facebook-oldalukon:

Mint ismert, az MKSZ fegyelmi bizottsága 5 millió forint pénzbüntetéssel illetve 3 zárt kapus mérkőzéssel sújtotta a csapatunkat. Ez a 3 zárt kapus meccs történetesen 3 rangadó lenne: Érd, Dunaújváros, Ferencváros. Nagyon úgy tűnik, hogy a debreceni tábor és csapat egy szálka a szövetség szemében. Az Ultras Debrecen tiltakozik a büntetés ellen. A pénzösszeg példa nélküli (Az FTC labdarúgó csapata a késelés és rendbontás miatt is “csak” 3 milliót kapott) illetve a zárt kapus büntetés JOGSZERŰTLEN. Ezért a szerdai DVSC – Győr bajnoki mérkőzés első félidejében a hangunkkal nem kívánunk hozzájárulni a mérkőzéshez. A második félidőben viszont megmutatjuk, miért is vagyunk mi a legjobbak Magyarországon, ha a csarnokról van szó.


Sokba kerül a DVSC-nek az érdi túra
Debrecen - A Loki ügyvezetője, Ábrók Zsolt elmondta, addig mennek, amíg nem érik el céljukat. Kőkeményen megbüntette a Lokit a Magyar Kézilabda Szövetség Etikai- és Fegyelmi Albizottsága a január 20-án lejátszott Érd–DVSC-TVP Magyar Kupa-mérkőzésen tapasztalt rasszista megnyilvánulások miatt. A h...

Debrecen - Iskolás csoportok, kézilabdacsapatok kedvezményesen, csoportos jeggyel nézhetik meg a DVSC-TVP–Győri Audi ETO KC meccset, melynek a Főnix ad otthont. A Loki–Győr női NB I-es mérkőzést február 14-én, szerdán 18 órakor játsszák, és a DVSC Kézilabda Kft. a nagy érdeklődésre való tekintett...