Nagyvilág

2008.06.11. 12:55

Fejbe lőtte egy szöggel

<p>Az orvosok fogóval és kalapáccsal tudták csak kiszedni azt a 6 centis szöget, amit egy szögbelövővel lőttek bele véletlenül a fejébe. <dia width="900" height="700" alt="Fejbe lőtte egy szöggel 2008.06.11."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Fejbe_l__337_tte_egy_sz_ggel_2008_06_11_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Fejbe lőtte egy szöggel 2008.06.11." /></a></dia></p>

George Chandler nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy túlélte a balesetet. Az egész akkor történt, amikor ő és egy barátja egy vasszerkezetet szereltek a kertben egy futórózsához.

George barátja épp különálló elemeket illesztett össze a szögbelövővel, George pedig alatta volt. A gép zsinórja összegabalyodott, majd elsült.

George barátja megkérte a férfit, hogy nézze meg, hova esett a szög, de nem találták. George pedig egy csípés félét érzett a baleset pillanatában a fejénél.

Ekkor elrohantak a kórházba, ahol az orvosok egy fogó és egy kalapács segítségével tudták csak kiszedni a teljesen befúródott szöget.

„Semmilyen fájdalmat nem éreztem, és ahogy láttam a szögön is csak egy kis vér volt” – mondta George.

Ha a szög pár milliméterrel arrébb fúródik be, komoly károkat okozhatott volna a férfi beszédkészségében vagy a látásában.

Forrás: RTL Bulvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!